Miss Plaja 2018

facebook miss Plaja

Sedindte foto gratuite

vineri, 22 martie 2013

Simplu... Miss Plaja


              Buna fetelor, astazi am pregatit pentru voi o selectie de poze din concursul nostru Miss Plaja. Acestea sunt facute in vara anului 2008, o vara frumoasa cu mult, mult soare si multe fete frumoase.
             Astazi ne pregatim intens  Miss Plaja 2013, se anunta o concurenta acerba pentru mult ravnitul  titlu de MISS PLAJA 2013.
Agentia de modeling Luna di Miele, patronata de Dl. Manuel Kermany isi propune prin intermediul concursului Miss Plaja 2013, sa promoveze cele mai frumoase fete de la malul marii.




Foarte multe surprize, atat pentru concurente cat si pentru telespectatorii emisiunii.


Scurt istoric:
        Miss Plaja este un concurs de frumusete in primul rand ce doresti promovarea de tinere talente in show biz-ul romanesc. 
       Luna di Miele, pentru prima data in Romania ofera posibilitatea de inscriere on-line a tinerelor dornice de o implicare in lumea show biz-ului. Primul concurs de miss a avut loc in anul 2003 la Costinesti, ulterior mutanduse definitiv in statiunea Mamaia. 

Dealungul timpului spectacolul Miss Plaja a colaborat cu mai multe televiziuni ce au acoperire nationala si internationala: TVR 2, TVR International, NEPTUN TV, OTV, DDTV. Miss Plaja a fost difuzata simultan pe 3 posturi tv, OTV, Neptun TV si DDTV fiind singura emisiune din Romania ce a avut o astfel de promovare. 


 Nenumarate personalitati la vremea respectiva au facut parte din juriul de departajare. Emisiunea se desfasoara in 10 editii in care se acorda urmatoarele 7 titlui Miss Plaja locul I, Miss Plaja locul II, Miss Plaja locul III, Miss Palm Beach, Miss Bronzata, Miss Simpatica, Miss Eleganta, 
 O semifinala in care se aleg fetele ce vor trece in marea finala. Finala unde se mai adauga si urmatoarele titluri: Miss Telegenica, Miss Fitze, Miss Summer, Miss Vacanta, Miss Popularitate, Miss Popularitate. .
 Prezentatorii emisiunii Miss Plaja:Marius Bodochi,Catalin Crisan, Alina Sorescu, Dinu Maxer, Iulia Nastase, Gabriel Fatu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tricks