Miss Plaja 2018

facebook miss Plaja

Sedindte foto gratuite

marți, 18 martie 2014

Regulament Miss Plaja

REGULAMENT CONCURS

  • 1. Concursul este organizat si desfasurat de Manuel Kermani in calitate de organizator si Olga Olteanu in calitate de director .Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial , urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anutul prealabil de prezentare a acestor modificari.
  • 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial , pe site-ul: www.missconcurs.ro, fiind obligatoriu pentru toate participantele .
  • 3. Participarea la acest concurs, implica cunoasterea si acceptarea integrala a prezentului regulament .
  • 4.Orice eventuala contestatie , inclusiv privind modul de validare si acordare a premiului , poate fi formulata in scris de catre participanti si depusa personal sau expediata prin posta , in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data incheierii concursului pe adresa:Str. Branduselor, Nr. 2-4, Et. 9, Sect. 3, Bucuresti, SC LUNA DI MIELE SRL.Contestatia se va solutiona in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primire .In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie , se va incerca rezolvarea contestatiei pe cale amiabila , iar in cazul in care acesta nu va fi posibila , litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
  • 5. Participantelor nu le este impusa nici o chieltuiala sau taxa de participare legata de prezentul concurs.
  • 6.Premiile castigate vor fi valorificate prin intermediul contractului de agenturare.Castigatoarea are obligatia de a se prezenta la sediul firmei Luna Di Miele in termen de 60 de zile de la castigarea premiului , pentru a semna contractul de agenturare.In caz contrar, organizatorul nu raspunde de premiu.
  • 7. Nerespectarea in termen de 60 de zile de la castigarea premiului fara motive justificate , exonereaza organizatorul de orice raspundere pierderea premiului.
  • 8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment , concurenta care incalca regulile , indiferent de faza de concurs in care se afla.
  • 9. Concurentele sunt obligate sa se prezinte la data , ora si locul indicate pentru repetitii masa si alte activitati pe perioada cantonamentului .
  • 10. Comportamentul concurentelor in perioadele in care au loc orice fel de actiuni la care participa trebuie sa fie echilibrat , amabil , respectuos cu cei din jur .Nu se admit nici un fel de manifestari violente!
  • 11. Organizatorul nu este sub nici o forma responsabil de cheltuielile de transport catre si de la locul cantonamentului si nici de angajamentele fata de tertii de orice fel pe care le poate angaja orice concurenta , insotitor sau ruda a concurentelor.
  • 12. Concurentele sunt obligate sa respecte cu strictete programul zilnic de hrana , pregatire, odihna si actiuni conexe stabilite de organizator si comunicate zilnic.Intarzierea de la intalniri ca si nerespectarea cu strictete a orelor de odihna, masa antrenamente , vizite la obiective.Vor impune din partea organizatorului masuri sanctionarii mergand pana la exc luderea dintre finaliste.
  • 13. Atitudinea reciproca a concurentelor cat si fata de personalul Organizatorului trebuie sa fie una de respect , intelegere , calm , rabdare ,toleranta. Pentru propria siguranta cat si pentru siguranta intregului grup si echipei de productie, concurentele au obligatia de a urma intocmai si la timp dispozitiile si indicatiile tehnice ale reprezentantilor Organizatorului cat si a specialistilor aflati in colaborare cu Organizatorul in aceasta perioada, in tot ceea ce priveste programul zilnic, cat si modul de comportare.
  • 14. Perioada de cantonament trebuie sa se desfasoare intr-o atmosfera cat mai placuta si cu maxim de eficienta. De aceea, fiecare concurenta trebuie sa respecte obligatiile impuse pentru aceasta perioada si aceste activitati. Nerespectarea acestor prevederi obligatorii conduce la descalificarea concurentei respective si la eliminarea ei din echipa finalistelor “Miss Plaja 2012”.
  • 15. Concurentele nu pot contesta componenta, competenta si nici deciziile juriului si se declara de acord cu formula de concurs stabilita si comunicata de Organizator, cel tarziu la sosirea in cantonamentul pregatitor pentru spectacolul etapei jurizarii finale. Cine nu este de acord cu aceste derulari ale activitatii se poate retrage in cel mult o ora de la comunicarea oficiala a formulei de concurs si programului. Decizia de retragere din competitie va fi formulata in scris, in doua exemplare si adresata Organizatorului. Unul dintre exemplarele solicitarii de retragere va ramane la Organizator, iar cel de-al doilea va fi contrasemnat de catre acesta si va ramane in posesia concurentei ca dovada a efectuarii comunicarii la data si ora respectiva.
  • 16.Dupa aceasta ocazie oferita concurentelor de catre Organizator, decizia de a s e retrage din competitie in timpul cantonamentului va atrage penalizari ce vor consta in plata unei sume echivalente cu costurile de cazare , masa , transport, filmari, sedinte foto,etc.
  • 17.Pe durata concursului candidatele nu vor participa la alte actiuni de publicitate, modelling, PR,pentru o alta oragnizatie, firma sau persoana decat ale Organizatorului si partenerii sau sponsorii autorizati ai acestuia.
  • 18.In perioada cantonamentului sunt strict interzise vizitele , intalnirile cu membri ai familiei sau orice alte cunostinte (decat in prezenta si cu aprobarea organizatorului), iar folosirea telefoanelor mobile este permisa numai in afara programului de pregatire si repetitiia concursului Miss Plaja.
  • 19.Pe durata cantonamentului si a probelor , concurentele se vor abtine de la consumul de tutun sau alcool.Este de asemenea strict interzisa detinerea ori consumul de droguri din orice categorie .Abaterea de le aceasta norma atrage informarea organelor de politie si eliminarea din organizatia Miss Plaja, precum si alte sanctiuni penale sau civile pentru recuperarea prejudicii aduse Organizatorului .Concurentelor le este interzis a se expune in situatii vulgare, obscene , indecente, violente, jenante.Imaginea pe care o au in public trebuie sa fie cat mai placuta. In cazul in care se apreciaza ca au existat abateri de la normele de disciplina sau morala in perioada cantonamentului , abateri care au afectat imaginea concursului sub orice fel, Organizatorul se poate intoarce cu actiune in justitie! Concurentele nu au voie sa filmeze sau sa se fotografieze nud, pe toata durata manifestarii concursului Miss Plaja 2012.
  • 20. Concurentele cunosc si accepta faptul ca orice abatere de la regulile stabilite de catre Organizator poate atrage descalificarea imediata.
  • 21.Cantonamentul Miss Plaja se va desfasura pe o perioada de 3 zile .Concurentele vor fi monitorizate 24 de ore/ zi , vor sustine teste de fotogenie , telegenie , repetitii, coregrafie si cultura generala.
  • 22. Organizatia Miss Plaja are dreptul de a descalifica orice concurenta care incalca regulamentul competitiei.
  • 23.Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta la preselectie sau in concursuri anumite candidate in cazul in care reprezentantii Organizatorului considera ca acestea nu corespund cerintelor concursului.
  • 24.Concurentele cunosc si accepta faptul ca Organizatorul poate folosi oricand fotografiile , inregistrarile audio si video din inscrieri, preselectii, actiuni si concursuri, in mod gratuit, in scopuri utile organizatiei(Ex: promovare,instructaj, schimb de informatii)
  • 25.Relatiile cu presa se realizeaza exclusiv prin si in prezenta persoanei responsabile cu acesta din cadrul Organizatorului. Orice interviu , sedinta ori mini-sedinta foto acordate in alte conditii decat acesta conduce direct la eliminarea din concursul final a candidatei.
  • 26.In cazul in care concurenta efectueaza actiuni care afecteaza sub o forma sau alta pe Organizator , imaginea concursului sau a evenimentelor organizate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a actiona prin intermediul justitiei pentru recuperarea sau/si repararea daunelor provocate de concurenta respectiva. Am citit cu atentie toate obligatiile, sunt de acord cu toate clauzele si ma oblig sa le respect in totalitate!
  • Am citit cu atentie toate obligatiile, sunt de acord cu toate clauzele si ma oblig sa le respect in totalitate!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tricks