Miss Plaja 2018

facebook miss Plaja

Sedindte foto gratuite

vineri, 30 mai 2014

Marea ne cheama la ea!!!


 Salutare fetelor, dupa cum stiti vara s-a instalat la noi cu temperaturile de plaja si cu multa, multa distractie. Vara pentru noi inseamana Miss Plaja, este al 10-lea an de cand acest minunat concurs a luat nastere. Un concurs la care au participat peste 800 de fete din 11000 de fete inscrise la concurs dealungul anilor. Am avut nenumarate colaborari din lumea mondena Romaneasca cat si cea internationala, colaborari cu televiziuni national din Romania: TVR1, TVR2, OTV, NEPTUN TV, DDTV, TVH2.0, MTV ROMANIA.
Ultima colaborare, cea din 2013 a fost cu 3 televiziuni nationale TVR1, TVR 2, NEPTUN TV, unde fetele de la Miss Plaja au participat activ in cadrul emisiunilor: Vara pe Val ( TVR1 si TVR 2) cat si la NEPTUN TV la emisiunea Beach party.

Ne pregatim intens pentru un nou concurs Miss Plaja, Miss Plaja 2014, unde zeci de fete se vor intrece pentru mult ravnitul loc 1 Miss Plaja, cat si pentru celelalte premii.
De asemenea sunt multe premii in joc, dar cel mai frumos premiu este participarea la concurs, 3 zile de cantonament la Marea Neagra in statiunea Mamaia.

 Inca mai poti sa te inscri la Miss Plaja 2014, acceseaza www.missconcurs.ro la sectiunea inscriere si poate ne vedem la MAREEEE!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tricks